София. Калиман Карибе“ организира изложбата Атмосфера от София и Хавана“ с

...
София. Калиман Карибе“ организира изложбата Атмосфера от София и Хавана“ с
Коментари Харесай

Изложба на фотографии от София и Хавана пресъздава духа на двете столици на „Моста на влюбените“

София. „ Калиман Карибе “ провежда изложбата „ Атмосфера от София и Хавана “ с вдъхновяващи гледки и забавни съпоставки на забележителности от двете столици в културен паралел. Тя алегорично отбелязва 500-годишнината на Хавана и гордостта на неостаряваща София. Откриването бе обещано в наличието на посланика на Куба в България Н.Пр. Педро Пабло Сан Хорхе Родригес, представители на институции и посетители. Паната могат да бъдат прегледани гратис в интервала 20 август – 3 септември 2018 година на „ Моста на влюбените “ до НДК.

60-те фотоса от България и Куба придвижват атмосферата на двете култури, показвайки приликите сред тях в естествен, архитектурен и обществен проект. " Етюд-и-те на София “ на фотографа Иван Шишиев акцентират родните акценти, а фотографии от Кубински културен фонд от Хавана пресъздават духа на „ Острова на свободата “ в София, правейки абстрактен мост сред двете страни. Инициативата на компанията се реализира с поддръжката Столична община и Кубинското посолство в България.

Затвърждавайки своите позиции на извънреден дистрибутор на кубинските ръчно свити пури Habanos за България и още 10 страни, цел на „ Калиман Карибе “ е да обогати културата на своите клиенти в обществен аспект, както и да възпламени техния интерес към благосъстоянията на остаряла Хавана

„ Калиман Карибе “

„ Калиман Карибе “ ООД е учредена през 1995 година като извънреден дистрибутор на влиятелните марки ръчно свити пури Habanos за България. В годините компанията затвърждава своята лидерска позиция в областта на ритейл и дистрибуция на ръчно свити пури, тютюневи произведения, висок клас аксесоари за пушене и гурме артикули. Портфолиото на „ Калиман Карибе “ непрестанно се обновява, отговаряйки на търсенето на клиентите и на новостите на пазара, предлагайки богат продуктов микс от световноизвестни марки и производители.

Компанията е лицензен представител на La Casa del Habano – международна първокласната верига бутици за пури Habanos с генезис от Куба, както и ръководи лична марка от премиални магазини за тютюневи произведения – Premium Cigars & Tobacco. Бутиците са ситуирани на топ местоположения в цялата страна и в чужбина. 

„ Климан Карибе “ е представител и на елитния бранд Cohiba Atmosphere още веднъж под лиценза на Habanos s.а. Концепцията на Cohiba Atmosphere Sofia е да предложи неповторимо преживяване на своите гости в ексклузивна  конюнктура, с висок клас артикули и обслужване, отговаряйки на най-високите интернационалните стандарти в региона. Клубът предлага благоприятни условия и за частни събития, дискретни персонални и бизнес срещи.

Считано от 2016 година, „ Калиман Карибе “ в съдействие с Habanos s.a. уголемява своето интернационално наличие като извънреден дистрибутор на ръчно свити пури за Албания, Армения, Босна и Херцеговина, България, Косово, Хърватия, Македония, Сърбия, Словения, Румъния и Черна гора.

Мисия и съществена полезност за компанията е промотиране на Habanos културата и като продължение на този приоритет е просветителното направление Habanos Academy. В рамките на главните равнища на образованието се добиват задълбочени знания за историята, произхода и процеса на направата на пурите, ритуали на поднасяне,  дегустационни умения, професионализма на habanossommeliers и др.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР